Waar vind ik geloogde meubels

Stel, je wilt jouw interieur opfrissen met geloogde meubels. Als je wat handig bent, kan je jouw oude meubels zelf logen. Ben je niet zo’n handige Harry, dan kan je dit door een gespecialiseerde firma laten doen. Zijn jouw eigen meubels niet geschikt om te logen, dan kan je er natuurlijk gewoon kopen.

Tweedehandssites

Op tal van tweedehandsites kan je geloogde oude meubels vinden. Bovendien worden deze op tweedehandssites vaak aan een spotprijsje aangeboden. Particulieren logen vaak hun oude meubels en verkopen ze dan met winst door. Met een beetje speurwerk op deze sites, kan je vaak het perfecte meubelstuk vinden.

Antiek- en brocantezaken

In meubelzaken gespecialiseerd in antiek en brocante kan je ook geloogde meubels vinden.

Enkele voorbeelden van antiek- en brocantezaken waar ze geloogde meubels verkopen zijn:

  • De Eikenhof. Deze zaak is gespecialiseerd in antiek en meubelen in een landelijke stijl. In overleg kan je er eigen unieke, landelijke meubels laten ontwerpen in geloogd hout. De website waar je meer informatie kan vinden is eikenhofmeppen.nl.
  • Antiekgroothandel Het Inboedelhuis: Het bedrijf knapt al meer dan 60 jaar antieke en brocante meubels op. De meubels worden aangekocht en na de renovatie doorverkocht. Je vindt er een ruim assortiment geloogde meubels. Meer info: hetinboedelhuis.nl. De antiekzaak is zowel voor particulieren als handelaren toegankelijk.
  • Jeanette Brocantique: Op deze site vind je allerlei geloogde en niet-geloogde antieke en brocante meubels. Je kan de meubels online bestellen of een bezoekje brengen aan de zaak.

Meubelmakerijen

Er bestaan ook meubelmakerijen waar ze meubels op maat maken van geloogd hout. Deze meubels zijn natuurlijk heel wat prijziger dan deze op tweedehandssites. Maar hiermee haal je dan ook een uniek stuk in huis.

Enkele bekende meubelmakerijen waar ze meubels van geloogd hout verkopen zijn:

Dit zijn enkele voorbeelden van zaken waar je geloogde meubels kan vinden. Uiteraard kan je zelf ook wat googelen om te weten te komen waar je geloogde meubels kan kopen. Mocht je een overzicht willen van waar je meubels kunt kopen die je gratis kunt verzenden, kun je kijken op de site van gratis levering.

Als je van een landelijk interieur houdt, kan je de geloogde meubels naturel laten. Geloogde meubels kan je echter ook vernissen of schilderen in jouw favoriete kleur. Er zijn dus mogelijkheden genoeg om je interieur op te frissen met geloogde meubels.